Konu: Preslava-Novata ti C.tesi Ara. 12, 2009 1:31 pm
NIGHTANGEL
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Preslava-Novata ti C.tesi Ara. 12, 2009 1:32 pm
Cok guzel bir sarki
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Preslava-Novata ti C.tesi Ara. 12, 2009 4:39 pm
Тази ли е новата ти, за която чух -bumu duyduğum yeni sevgilin Да не би да си дрогиран, че я водиш тук -intikamcımısın,buraya getiriyosun onu Да не би да ми е малко в раните солта -yaralarım tuzlandı galiba От това какво по-жалко можеш в любовта -bundan daha acı ne olur aşkta
Да ти честитя ли, че те има тя ли-seni tebrikmi edeyim,sen onun olduğun için Да не би да си дрогиран, не разбирам в нея какво видя -intikamcımısın sen,anlamadım onda neyi buluyosun Да я поздравя ли, чуй ме, полудя ли -onu selamlayımmı,duy beni,delirmişsin sen Иде ми да я убия, отведи я, черна ми е тя-aklıma onu öldürmek geliyor,defet onu ,benim için bi siyah sayfadır o
В теб не мога да открия онзи от преди-eski halini bulamıyorum sende Радвай се, обичай си я, но тук не я води-sevin,sev onu,ama buraya getirme onu Всеки, който те познава, с мен ще я сравни-seni tanıyan herkes,benimle kıyaslayacak onu Ще се чуди как с такава ти ме замени-düşüncekler beni nasıl biri için değiştirdiğini
Да ти честитя ли, че те има тя ли-seni tebrik edeyimmi,sen onun olduğun için Да не би да си дрогиран, не разбирам в нея какво видя --intikamcımısın,anlamıyorum onde ne buluyosun Да я поздравя ли, чуй ме, полудя ли -onu selamlayımmı,duy beni,delirmişsin sen Иде ми да я убия, отведи я, черна ми е тя-aklıma onu öldürmek geliyor,defet onu ,benim için bi siyah sayfadır o
Знаеш, че твоето тяло, с моето съвпада изцяло-vücütlarımızın seninkinle uyuştuğunu biliyosun Всяка извивка по мене, още ти действа на тебе-benim her çağrım,seni etkiliyor
Да ти честитя ли, че те има тя ли-seni tebrik edeyimmi,sen onun olduğun için Да не би да си дрогиран, не разбирам в нея какво видя -intikamcımısın,anlamıyorum onde ne buluyosun Да я поздравя ли, чуй ме, полудя ли -onu selamlayımmı,duy beni,delirmişsin sen Иде ми да я убия, отведи я, черна ми е тя-aklıma onu öldürmek geliyor,defet onu ,benim için bi siyah sayfadır o
İnşallah Doğrudur
NIGHTANGEL
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Preslava-Novata ti C.tesi Ara. 12, 2009 5:10 pm
sende mi buldun pek degil ama tutturmuslar biraz
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Preslava-Novata ti C.tesi Ara. 12, 2009 11:53 pm