Konu: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:09 pm
Al 1 de Burdan Yak
al 1de burdan yak, kapasite meselesi bak, perde kapanmış lak lak, başlar az sonra dedikodu kazanına kepçe olsan kaç yazar? çatlak seslere alışkın her kulak, beni update edin, rapi şadettim kulaklara download edin rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin, teknoloji bugün yine jön dinmiş bakışlar bön yüzünü kendine dön çabalamalı ve bulmalı yön, sago rapte en ön, nizam mayın malzeme mayın rahat espiri dediğin ta kendisi hayat kim kaldı bir şakayla sakat? beş kişi kalmış canavar sagokat biz karagöz siz hep hacivat, kravatı takarak robota bağlasak tamı saklasak? kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak kısa dönemeçten yolumuzu bulsak herkes işini bilir kişi maksat takdir dünyalı dostum yo yo yo yo bana iyi rol verin amacı var yapılan her eylemin, nihayetinde boşa akmasın terin hediyesi paketli her emeğin göz nuru nedirse ettiğin odur ki bulurun galaksilerde raks ederken şuuruna dostum hay aksilerde dolup taşar umudum.. hadi gazla..!
al 1de buradan yak sadrazamın ikram ben dilenci şayet hicvin sonu idam neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam x2
dünya malı uçan halı bin ve de düş bitecek ol emin kurduğun her düş çok rüküş düşünce modaları gülünç, fiyasko dolu aklımın odaları güç birimlerini devreye sokun hadi he-man misali şahlanat bi matrix tanıdım benim ki matrax atraksiyonlarımın tamamı durmaksızın markaj gözlerin sulu boya kıvamı makyaj uzaklaş yanı başımdan işin yaş geceleri yüzde kırkımız ayyaş hip hop bala gora yelken fora ileri rota bağdat ı bulmuş emmim sora sora bazen kaderi belirler yazı yada tura moral düşünce zora komiklikler şakalar yetişir imdada, ustura misali keskin zekaların dansını izle acaba kaç cambaz durur aynı ipte? emekler misin koşmadan önce? bilip de bilmezden gel dilinci linç eder dilenci oh çeker dilenci ahkam keser.. hadi gazla..!
al 1de buradan yak sadrazamın ikram ben dilenci şayet hicvin sonuidam neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam x2
En son NIGHTELF tarafından Çarş. Ekim 01, 2008 11:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:10 pm
Bağlı Hayatım Pamuk İpliğine
KOLERA
Bir adamın adı çıkacağına bence canı çıksın Bir ağaçta gül de biter diken de kuru bir dalsın Biri bilmeyen bini nerden bilsin, bundan böyle Bez alırsam musuldan bak kız alırsam asilden
Sıçan çıktığı deliği bilir,2 gözüm tetiktedir Yakama bir dua iliştir, o duydğunu yetiştirir Kendini benimle geliştirir, koordinatım finiştir Ruj yakanda rapse, giderine giderim hep, değiştir.
Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum Benden başka ben yok ama uyu ayakta gözünü yum Değişteremezsin beni, kasma boşa ben buyum Biraz huysuz biraz kırık ben kendimle mutluyum
Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum benim Nerem doğru hammie olmasın mı eğri ümitlerim? Değişeceğine söz vermiştin ama daha demin Huyun olur abartma açıktan geç alarga Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha Dudaklarımdan dökülür yapraklar Hüzzam makamında savrulur boşvermişliğim 4 bir yana 4 nala kötü günlerim iyilere nazaran Sayıca fazla Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı Hiçbir kılıfa açta elini bakayım falına Bak canım senin falın falanmış Alnın karışlanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış Bu diyardan sıvış
Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiya bu hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla As bilemediğim her soru için beni Yık domino taşı misali bir kere de Hop devir beni evir çevir sustur Bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur..
SAGOPA
Her sene birimiz için kurban olur kuzu koyun Yaşamak değil oyun, ummadığın anda kesilir boynun Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe sana göre Şahitlik etsin suçlarına, komut ver köre!.. Ben kimseyi kaybetmedim, herkes beni kaybetti. Biraz ayıp etti, bazen yalnızlık da heybetli. Yaşadığım oda kasvetli. malesef ihtiyacım olan iş rüşvetli Karamsar adam hikmetli Naziklikten bıktım, kaba olmam kendime küfür Bana derin ve deneyselsin diyen moronlara cevaplar üfür Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Kendi kader tayininde her insan, bir kumarbaz. Saçımı beyaza boyayan hayat ressamının elleri kadar hafiftir Tekmesi kaderin. Evet, kuzen derinim. Derin bir bolca daldım Tüpümde oksijen bitmek üzere yardım edin!.. Kabre gömsen beni, kaç liradır kefaletin..?
Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiya bu hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla As bilemediğim her soru için beni Yık domino taşı misali bir kere de Hop devir beni evir çevir sustur Bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur..
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:11 pm
Baytar
bu dılden fırar eden her söz yaydan cıkmıs ok gbı sözler bazen bir hazıne bazen dermansız bır dert tipi gecmıs dünden bahsetmek lezzetsız gelmemıs yarından hep mı sıkayetcıyız biz aklımın ıpınıın ucuda kaçmış tımsah katlelerı bosalmış bır ıkı damla hıc degersız huzun ve kaderın pencesınde bırde ev namı degersız gece gunduz ömürden yontar dunya dönmez yarensiz bugun ömür yarım gün serbest kalsın fıkrım senın tozlarını sılemez tenımden ellerım varlık ruhu terkeder gözun gözümden ayrılınca bendekı aşk altın mısalı agırlıgınca sensız benlık yokluk demek kalbım sana emekci aşk denen ıllet çorak arazıde tılkı mısali kurnaz bekçi başım sarkıt bir mahalsiz cumle yolumun onune taş dudakların kaderin hıkayeden çakır keyıf dertdaş goren derkı sel ağzına bına yapmak aptal işi yel eserse kırmaz dişimi kalp bı körse gormez bişiyi sanıyeler dakıkalarla yapar alısverısı saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi hasret gozumun ısıklarını sonduren alcak mısafır ağır hıtap sonuk bır mum ayrılık haın bır zehır melek yanımda yuzunu saklar felek yuzume kaş çatar bi tek bu huznu sen bozarsın ipek tenın derıme batsın ruzgar saçını supurse mest olur bakıslarım adınla uyanır kulaklarım yuzunle acar goz kapaklarım en guzel sıırlerımde kaleme adını sayıklatırım odamın hayaletısın sessızlıgıne aşığım....
derdime çare baytarım yok, dengeme destek tut ki durayım şafak güneşin fermanı gecer, acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melek bır yandan şeytan bır yandan başım zından yokluk var bu kaçıncı şikayetım bılmem....
kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok ahbaplar maymun ıstah sahıbı benım ıcım senle tok yok ki gücüm belkı devler ulkesınde bücürüm sessızlıgınle gelır hüznüm yoklugunda gömülü ölüuyüm bu devranın bınlerce sevgi musterısınden bırıyım yanlızlıgıma kufrederım sensız halden mustekırım ılelebet de donmez olsan bılkı yanlız nöbetteyim hatalarıma savaş açtım hergun farklı kefendeyım hayat gunluk defter yapragı hazan gelır dokulur gelırken ne getırlır kı gıderken ne götürülür dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürür yüzüne baktıgım her an cennetten bahce gorulur gülüşle sen deil gönul bucaklarında harabeler bu hılekar tavırla gecer fena saatler senı ıceren masallarım anlatılacak kadar kısa deıller aşk ilinde bı tarafta cüceler dıer yanda devler...
derdime çare baytarım yok, dengeme destek tut ki durayım şafak güneşin fermanı gecer, acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melek bır yandan şeytan bır yandan başım zından yokluklar bu kaçıncı şikayetım bılmem....
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:11 pm
Bebeğim Öldü
Ve bebekler de ölür...
Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundcheckindeyim. bir yazar mıyım ? yoksa tek şiirlik şair mi ? Notumu verdi hocalarım nasihatı koydum cebime ve zorda kalana dek çıkarmadım. Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum Ve ben bütündüm yarimi sevgilimde bırakıp yarimi sokağa attım Canımı yolda buldum, canıma teslim ettim, canıma okudu RAP canımsın !... Canıma okudun canıma kastın İçimde saklı bir kaçak çocuk korku dolu bakışlarıyla gizlenirken iz bırakmış anılarıyla sevgili. Mutluluktan ağlak olmak artık bir seferlik bana da mahsus Anlamak kolaysa bak bi gözümün içine !... Yer mi Len Velet !?!?... Sekiz senemle ben dalaştım kimsecikler yoktu mikrofonu mu buldum İçimi döktüm. Zihnimin derinliklerinde yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar oysa ki suratıma Gömülü parmak izlerin omuzlarımda Gözlerimde bir filmsin. Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin. Bende ninninim uyu....
[Nakarat] Dayan sabır gerek Yolun uzun, vakit kısa Ölüm yakın... Tanrım ona acı. Sebep-sonuç : gecem hüzün(dolu)
Bilmecelere ısınamadım (asla)hele de senle ilgiliyse Sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldi İçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarim Parçalandı ellerinde kum duvarlarım Ne hakla yarimi benden aldın ? Yine de bir günahkar göremedim seni Susar dudaklarım susar çocuklarım Bir vahada yolumu kaybettim Susar bu kuru dudaklarım Alışkanlıklarıma yoklama yaptım Girme sınırıma cephanen yoksa vururum tek atışta gözünün yaşına bakmadan Toz Ol !.... Bende başta bir çocuktum sende oyuncak oldun Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum Alacakaranlık geriye çekti güneşi Bir içim tütün tadın Kadın !.. özün toprağın buruk nefesi Kim der ki ; Sago yaşamın minik bebeği ? Bir yaz akşamında hayata attım göz bebeğimi, bebeğim öldü....
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:12 pm
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım
Kalk ve beni dinle , sana güç veririm , kafanla dalaştığında sana yardım edebilirim , beni bilirsin tam 30luk 3 tanımlı pis sakallı ,donuk bakışlı İklimi az ılıman çoğu yağışlı,yaşar fâni yazlı-kışlı.Onların şahidi görür gözlü benimkisi âmâydı , unutmadıklarımın hepsi güzel birer simâydı.Sen kendinle çatışmadayken , savaş verirken oradaydı.Taşla kafan çarpıştığında ya da kafan taşa yaslandığında anlarsın ki ; kötü gider , iyi gelir.Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek .Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın ,bu sebeble yaşlanacaksın , çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın , trilyon da olsan harcanacaksın, savaşı kes barışacaksın! kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.
Nakarat
Bir kulaç daha atsam karadayım , beni hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!... Bir sene fırtına , üzerimde dolunay , gün yüzü asmış , dalgalar boyum aşmış , nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Benim bahsettiğim o derinlik hiç bir denizde yok , benim yumruklarımın içi boş , korkma yakmaz canını. Allah seni ensen gibi dümdüz etmeden geri dön hemen , dünya kızına aşık olmak seni delirtir , bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir, ecel aramaz Enseler , yerine gelmez sarsılan güvenler , içine düştüğüm masalsı serüvenlerdir gamzelerme âb-ı hayattan can verenler. Yüzmekten yorulduğum bu en derin denizdir boğulduğum, 4lük lerim kulacı atar , benim benim !... Dipte vurgunum , moralsizim solgunum, yine de kendime teskin edebilecek bir seviye olgunum , pişmanlık asla kaçamayacağım bir canavar .Elleri Bazen öldürür, bazen sertçe yakalar bil ki ; Sagopa cesaretinin bir kısmını zulada saklar ,yanan ışıklarımı kaplayacak kadar karanlığım var.
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:13 pm
Can Havli
-sago-
farkımı farkedene farkını öde,farz. bu benim içimin dışa vuruşu,karamsar tarz arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz bedava denemesi sıkıntı çivi gibi beynime çakılır herkes bir baŞkasını kendinden daha fazla tanır kendini bilmeyen rehber mesafesinde kala kalır ben beni bildim adımı çağır!....(SAGOOOoooo) mikrofonu aç!...ya içimi okşa yada yol başsaç!... cephende mızrak yoksa sopanı al kaç!... edebini bozana 1 şarkım 100 kırbaç. hadi kaç , kovalarım , rap saklambaç kız kaçıranı ateşe werdim , kız kaç!... etrafın sarıldı kıskaç. alışmamış dilde durmaz punch!... herkestir kıskanç. kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin hepsinin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'...
NAKARAT: can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!...
-KOLO-
ya Rabbim , bu kadarına da pess ay kalbim sıkışıyor girişirim kess rap muallim dedi oku çocuk olmada pess sen sesini kes keserim ben nefess
çok fark var ben sen o rap farkı var sen ben o güç farkı vaR sen K.O isim farkı var ben Kolo
go Kolo go!liriklerin 3'lü salto 1 combo arkasında çaldı bando rapçi yaptı kanto bu sapkınlık anları izlediğim en kötü son tango yesin seni Nuri Alço ol bir Donny Darko
al aşını sarmala vur kendini yola bekleyerek gelmez güven insana istemediğin yere çeksene bir perde dönüyorum kentime şükür hür irade
doldur saki içeyim bari,arkadaşım Nur Yoldaş sanki teyyareyle gezer seyyare bu kız dahi,rapim baki senin tali , hüzün mani söz kallavi , sesin mimli benim demli , içim kinli , kim bilir ki?
parçalarına ayırsam seni dönersin hemen moleküle aragazı verse birileri gelirsin katakulliye selamdır anca boynumun borcu beni dinler her devriye tanıdığım her erkek kesilir nedense jönprömie
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:14 pm
Fani
Sagopa Kajmer : Başla başka bir hikayeden söz et canım sıkık Kolera : Duymak istemezsin dinleyenlerin yüzü asık Sagopa Kajmer : Ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık Kolera : İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık Sagopa Kajmer : 7&24 gözüm açık Kolera : Kaçık evimden çık Sagopa Kajmer : Kapı açık Kolera : Açığa açık Sagopa Kajmer : Çık açıkla açık açık Kolera : Hikayelerim karanlık Sagopa Kajmer : Yo yerine göredir hayranlık Kolera : Haremlik ya da selamlık Sagopa Kajmer : Kimi insanlar sofralık Kolera : Zincir çıkan hep benim bisikletim at hırsızı, Arsız güçlü olunca haklı haksız budur yazı Sagopa Kajmer : Dünlerini bildiğim bugünler gibidir kes at yarın sızı, Kendini prens sanar breh yüz yılın bakımsızı Kolera : Bak benim üstüme gelme diyaloglarımız hep fiyasko Sagopa Kajmer : Kendine gelmeli kendini bilmeyen kendi cinsel amigo Kolera : Sensin o başarım solo ben yaptıysam o banko Sagopa Kajmer : Adım sago ben tombala sen birinci çinko Kolera : O oo o ağır bilanço kolera etti linç, Hatta herkül knock-out yerde Zeyna dinç Sagopa Kajmer : Mutlak cesaret direnç havlar köpekler iğrenç, Özentiler kopya french kalitem 5 üstünden penç.
Nakarat :
Kolera : Beni öldürdün değse bari, yedi buçuk milyar hepsi fani Sagopa Kajmer : Yanılmaz şahidim kırk yıllık kani, dünya süreli rüya ve herkes fani Kolera : Kendini melek sananların hepsi cani, 7 kat dibe çekti seni de zebani Sagopa Kajmer : İllet-i zilleti üzerime geldi ani, başım öne düşer ama olamam mani
Kolera :
Atta oğlum izi kalsın sağır duymazsa kör işitir Tüm yalanlar işitilir korku adamı donuna işetir Tir tir titretir boynun bu yıl fitredir Söyle neren diyettir? paçoz hayatın piyestir
Sagopa Kajmer : Suçsuz ben, buçaksız uçsuz denize benzerim Hissettiğim hissetiğin neden budur ki yazarım, Uyarı somuttur elbet tutulamasada umut sözüm uçarı Şeytan bir gün elbet bir kez yenecek seni, yok ki kaçarın
Kolera : Topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat Sagopa Kajmer : Kem közleri çıkarıp sandık içine gizle denize at Kolera : Başcağızının çaresine bak üzerimden sağlama rant Sagopa Kajmer : Seni gidi boku seyrek düşen at ilk virajda düştü jant Kolera : Yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selobant Sagopa Kajmer : Çok kolay olan oldu olanı sindir iç bir kant kart Kolera : Kaçıncı sıkıcı park bu elimde mikro pankart Sagopa Kajmer : Psiko patron en az bin kişiyle oynar go-kart Kolera : Bakışlarında var şike Sagopa Kajmer : İfadelerim komplike Kolera : Kapalı yol bu turnike Sagopa Kajmer : Çok bilenler çok keke Kolera : Yüzünde hayalet leke Sagopa Kajmer : Bayram hatrı bilmez teke Kolera : Bağdat yakın ağlar mekke Sagopa Kajmer : Mutlu olmak zor ya, neyse..
Nakarat :
Kolera : Beni öldürdün değse bari yedi buçuk milyar hepsi fani Sagopa Kajmer : Yanılmaz şahidim kırk yıllık kani dünya süreli rüya ve herkes fani Kolera : Kendini melek sananların hepsi cani 7 kat dibe çekti seni de zebani Sagopa Kajmer : İllet-i zillet üzerime geldi ani başım öne düşer ama olamam mani
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:15 pm
İstisnalar Kaydeyi Bozmaz
VERSE 1 hava yasla
İstisnalar kaideyi bozmaz,bu civan bu civarda fazla tozmaz Elimi verdim ,kolumu kaptın,gözümü çektim,aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım,tabularımı kendim yazdım.
NAKARAT
İstisnalar kaideyi bozmaz,kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin,cebi de tenha,sivri dillerin alayı kesilir anla.
İstisnalar kaideyi bozmaz,kuru yanında yaş telaş yapmaz. Eli uzun alemin,cebiyse tenha,sivri dillerin alayı kesilir anla.
VERSE 2 ya Allah
Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı. Kimlere kaldı artı ? Sendeniz bir boş vakit arakladın,poponsa yan gelip de yattı. Yine mi komada martı? İşlevsizlerin hepsi karttı. Hanginiz bu piste havlu attı? Vaktim geldi çattı,kiminde temmuzun yakıydı,kimisi marttı. Cebinde biriken az buçuksa şanstı. İşler organize edildi ve amiral battı.
İstisnalar kaideyi bozmaz Kuru yanında yaş telaş yapmaz Eli uzun alemin cebi ise tenha Sivri dillerin alayı kesilir anla...
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:16 pm
Kendim İçin
Sago Acıyla Yoğrulur , Kendi Yağında Kavrulur Mutluluğum Yavrudur , Paranoyak Olduğum Doğrudur Dilim Damağımı Kurutur , Çölde Yağmur Kurudur Sessizliğim Konuşur , Ben Dünyayla Boğuşur
Herkes Birgün Soğuyacak Bu Fani Gidici Hayattan Bütün Bedenler Soğuyacaktır, Elbet Yavaştan Kıyamet Toplantısında Ölecek Haramiler Telaştan Ne EV Ne PUL Ne ÇUL Ne Bir KUL Geride Kalacak Dünyadan
Olması Gerken Şeylerin Adını İyilik Yapmak Koymuşlar Baksana Dedelerimiz Toprak Altına Doğmuşlar Rapunzelin Saçlarını Yolmuşlar Ya Komşular 7 Cücelerin Prensesi Ölmüş Uçurumdan Bir Bir Atlamışlar
Porselen Bir Tabuttayım Sağıma Soluma Çarparım Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım Sago Aynı Şarkıyı Söyleyeli 9 Sene Olmuş Vakit Kendini Öldürürken Sevdiklerim Yok Olmuş
Hergün Bir Adım Daha Fark Atmaktayım Bu Dünyaya Uzaktan Tanıdık Oluyorum Yakınlaştığım Bu Yabancıya Eski Mumun Kokusu Kalır Fitili Küser Aydınlığa Dilsizlerle Rap Yapan Bir Kör Sagopa Sayfalarda
NAKARAT
Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Bennn Bugün Ölebirim Şu an Ölebilirim Her An Ölebilirim
Agresiflik Titretirken Kalbimin Bam Telini Yeni Kapılar Kilitlenir Ve Bende Anahtarlar Eksik Mirasım Hak Edene Kalsın Moda Değil Bu Rap Hergün Yeniden Doğduğum İçin Kendimi Tekrar Etmem Zor Hergün Eridiğim İçin Kendimi Buz Küpü Yapmam Zor Tedavim İçin Yeni Bir İlaç Gerkeli Doktor Olmak İçin Tüm Savaşları İhtişamlı İmparator Cenk Halinde Akranlarım Şarkılar Birbirini Yiyor
Vardır Tekliğe Alışıklığım Ve Tetikle Tanışıklığım Kertenkele Misali Bir Parçamı Yolda Bırakmışlığım Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım En Kötü Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım İftira İzdihamında Kendimi 4 Bir Tarafa Dağıtmışlığım Bir Kenarda Cüretim Diğer Yanda Alışmışlığım Zerrelerime İşler Ürperiş Ayazla Kaplı Karanlığım
NAKARAT
Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın Bennn Bugün Ölebirim Şu an Ölebilirim Her An Ölebilirim
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:17 pm
Kendime Sarılır Donarım
RAP 1
Belki de günahlarını yıkayacak akıttığın damla yaşlar Ya da yağmur olup üzerine yağacak haramlar,sil-başlar.. Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen? Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık Şarkılarım sen ve benim hayatımdaki sen etkisiyle ilişkili Varlığımı tanımlamak adına yeni sıfatlar yaratabilmeliyim Kurumuş yaralarımın kabuklarını söküp arşivinize katmakla elde ettiğiniz hazza anlam veremedim.yoo Ben cahilim Beni sevmek için programlanma,devrelerini yakarım Şu an deli misal aşığım,bir kişi hariç herkese şaşıyım Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır Korkusuzluk sahipleri neden kemer arkasında silah taşır? Telefon çaldı,ne yazık ki iyi niyetlerini meşgule verdim Çığlık atan bu duvarlar tarafından asıl rahatsız edildim Bildiklerimi şarkılarımda yüksek sesle dile getirdim Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım Gün batımına ekilen tohumların haddi,hesabı yok Bana benden başka bir dost varsa bilmem lazım Aşkım güven ödülüme en yakın adayım Son doğum günümde kendime yeni bir ben aldım Umarım kaderin bitiş çizgisinden uzağım tanrım!..umarım tanrım...
nakarat (koro)
Bu cinayet!... Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım
rap 2
Fonksiyonlarını kaybeden işçiler görevlerinden tekme tokat safdışı,birdenbire Karanlık beklentiler üzerine stresten eklentiler Deli balta boynu alır alta,ayaklarınızın altı marazlı ne iş bu falaka Herkesin umudu bir çıkara yem,fukara vicdan bilmez gem Gaffa afsa secerem,bulmalısın kanayan yaraya merhem Rahatça sarfedilen yalanlara güvense problem Alınabilecek en basit önlem paranoyak bir denklem Kırılır omurilik,eklem.Denge bozumu dengelen Tırnak ayrı-gayrı olamaz etten Resimlerinizi çeker haldeyim,kurduğum çitin önünden Sizleri deşmekle körelen bıçaklara bir bakın!...Dengelen. Çıkar lan maskeni!...Göster bana gerçek yüzünü Anlatılanlar göreceklerimin somut ipucu,çözdüğümü!... Bile bile lades,hile mimik,güvene şantaj Kimlik kayıplarınızı gazete ilanı yapın,somutlaşın!... Kaybettiklerimin hesabını kalbimden çekin Bildiğim kadarıyla limitsizim,depremsiyonlardayım Gözyaşlarımla boğulacaksın,farkmazlardasın Uçurumun önünde,ölüme kafa tutarcasına sarkmaktayım İfadelerinizi tartmaktayım,yabani yamyamlar tarafından yabana atılmaktayım Selametle...
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:17 pm
Kolaysa Anlat
İçinde çürüdüğüm odama ket.Ben öğrenci hayat mektep.Haren gürra yıkılır hatıra.Hassas yapraklarımın sonu çıka hayra bat.Armoni gelsin kulağa.Açılır susta.Ya rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne yıkım değil umurumda yak.İzbe hayat hep hazır ol rahat Hayta Hilkat ve kalp hacamat.Yolculuğun bi kundak bi toprak.Kahkalarımda kayıpta murat.Hayli hayati rap mütemadi.Ört üstümü mermer baki göm büsbütün her şeyim hayali.Geciktirme vaktim bu ikindi..Checkmate..Kahpe felek işin acı üretmek ne bilirsin sen nedir üşümek titremek.İsteğin acılara tuz biber ekmek demek.Kolo deneyimli denek.Yalnız hep sükunet ve net.Altını üstünü tersine çevirir.Üstüne üstlük çamları devirir..Tadan bilir.Sen gülerken ben pek ilgilenmem..Buradan geçtin mi bilmem..Kim tutmuş,kim kesmiş,kim pişirmiş kim yemiş.Sen gülerken pek ilgilenmem yalnız uyanmak cehennem.Madem uyku yarı ölüm canıma gecedir kasteden.
Nakarat: kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!
Yürüyüşü paytak paytak farları yak karşıya geçmeye çalışıyor çaylak.Sen aslında bir hissin dedim mi aniden yok oldu hortlak.Doydumu tumbak 24 ünde 3 öğünde bebelac bitirme hepsini kardeşine de bırak.Biz öyle gördük babadan anadan yarenden..Hayatında her şey dümenden..Bir gün ölürsen bilme benden..Bariz boynumu bağladım balona..Şimdi baya bir yükseldim yerden sana koyuldu denden.Selam getirdim sana Hollandalı William Tell'den.Debelenmezsen çabuk biter işimiz eğer beni dinlersen her dem..
Nakarat: kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:18 pm
Kopya Kalpler
kopya kalpler, gözlerin önünde parlamakta bir fener ve ihtirasla suslenen bir gelecek onume kurban. gulmek, aglamak secimlerim, hangi sikta mola verendim? ayazlarinda terleyendim. sacmalik bu his ve geriye donusu yok, pis bir sakaya maruzum ve hecelerimde kimi zaman aruzum. anca buldum arzularimi, arz-talep mi bilmem. hep bu farzla yasanilir mi? ben ne istedim ki onume koydular bu kuklayi? ve zor gunumde hor goruldum, kor bir aleve ben gomuldum. hislerimde curudum artik anla, kopya kalbim cok cizildi, kaprisinden bezdi. adamin anca gizli bir kacak suc islemis ve izini bulamamislar. iste simdi pisti oldun. yoklugun bir olume benzetildigi siir tadinda varligin bir sacmalikmis. acil anladim, anca topladim, kanca sapladim bu aciya bir el olsun ben de atesi bastim. kurut bu dereyi sen kolaysa, gozlerim yine de parcali bulutlu. anlamin da uludur, askin gozleri hep sulu mudur? hakki bu mudur? sadakatin guvenimin sonu mudur, sen kaderdin..
tacizin asikar, sadece bana mahsus degil yok olma seanslarin. yagmur sakladi gozyaslarimi, kopya kalplere damladim dam dam..
guvence verme bana bir kez de olsa. cok yanilmis insanin lesine agidi yazmisim. ne olsa ben alismisim. bu forsa geriye saydi, bitime az mi kaldi? baslamak hataydi. baslayamamaksa izdirap aska verdigim resitalimde sendin sazima mizrap. yendim huyumu ya rab. hapis yatan bir ben degildim, dostlarimda vardi koseye sinmis. af!... paraf cekildi, secildi taraf. ve ben... tuhaf ithaflar ettim, yarina elverisli kosula kosabilirdim. bosa mi yandi kirmizi guller? neyse bosver.. sagopa kopyalanamaz, ender olsa bulunamaz bir digeri. hucrelerimin herbiriydi kanserin yemi.. parcalanmis bir satirbasi ve nokta konmus dizelerin son elvedasi bugune bir ithaf.. bence cok tuhaf bir iskence, bas ucumda askin calar saati. kopya kalpler uyku boldu
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:19 pm
Monotonluk Maratonu
Kolera Verse: Benimle kal! Hevesim kursağımda takılı kaldı Gözlerim telaş timsali her ölende ağladı Pervasız tenin gözümü aldı komada martı Lodos mağduru melteminde ayıldı ve Yalnız uyandı. Suskunluğum minnetimdi Yokluğun varlığı kanattı kendimi limana Bağladım uçarı aklım halattı kararlarım ve kesin seçimin bütünü eşittir hayattı bacaklarım kırıldı adın koluma kanattı (Kanat)
Burun buruna geldim seni bulmak için Her belayla düşündüm 3 yıl arayla küs mü mecnun Leyla'ya? bacaklarımı sarkıtırım dalga çarpar ayağıma beyaz saçların akasya çalmış kokunu lavanta Vadeli yıllar karanlıktan korkmayı sana yasaklatır 20 sene de uzayan saçı küçük bir bit makaslatır 2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır büyümek istemiyorum annem babam yaşlanır Saçının teli kopmasın, korkarım Allah muhafaza şerefine izin verdim bugün kalbimdeki her muhafıza ziyarette evliya dedim fark etmelerini sağla buz gibi karaya vurmuşum, bulmuş sahil muhafaza Tanrım yıllar günaha soktu, gel de içimi filtre et yıkılır bendim ilk tayfunda yağmurun işi çiselemek sineğin yalısı her papatya yüzünden çirkin çiçek çıkışmıyor param melek, yürüyerek geliyorum sabret
Nakarat: Bak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!... Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!... İçinde düşünce koştur!!!
SaGoPa Verse: Derin bir denizin dibine çökmüş, bir hazine aşk denen Gafilen bir av olur aniden. Bir kalp,ve diğeri hükmeden. Benden uzakta olsun derdim körpecik çocukken. Gücümü toplamam gerekti aldanışımı yaşarken Kıvranışımı seyreden melekler gibidir sükunet Tam kendimi toplamışken önüme çıkar hayalet Ve korku içime hucmederken korkup kaçar cesaret Felaket sarsılışımı izler, cesede çevirir esaret Yardım et, bir iğne vur!... Ve sönsün acımın yangını Güneş su olsa, yağmur kurusa ayıltamaz bu baygını. Çok zorladım şansımı ve yatıştırdım hırsımı. Yaşama kafa tutarken kafamı kırdı cadının tılsımı Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır Bil ve gerisi Mühim değil sevgim sana özel ve Saftır Bugüne dek işlediğim günaha. İstirhamım tekbir aftır. Dökmek ister içini içim, anlatmalı mı. Biçim Biçim?... Her neşe, bir içim ve içlenişime direnişim. Ben, yürüdükçe kalır izim, bitmek bilmez pembe dizim. Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim
Bak, yine başa döndü bu dünya Yine sona sardı aynı kaset, bıktım!... Bu monotonluk maratonu. Onu tanı!... İçinde düşünce koştur!!!
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:20 pm
Ne Bilirsin
Kolera Verse:
Dik bir yokuş hayat, başında Azrailiyle bekleyen Azrail melekten korkma! O bir emri yerine getiren Terbiyelen ahdini hatırla, kıyametten önce bir Kıyamet kopsa Allah'ım şükür sana, kavuş bana
Her gün korkuyu tanıdığım ilk günüm Her dün sana yaklaştı bir bölüm Her hüzün sorularıma bir çözüm Sana yürüdüm, Hak sürüm sürüm Kalbim saklı kalmış bir cürüm.
Ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönüllüm Sen her böyle yaptığında bin parçaya bölündüm Düşünmezmi kimse, kim kendini küçük düşürdü? Küçüğüm çünkü kalbim büyüdükçe beden küçüldü..!
Estir yelleri, hüznün bitsin dertleri Sen dağıtmazsan gitmez acının küçük fertleri Cümle cümle anlatmakla bitmez sabır halleri Sanma tabiat ana, bunlar Rabbin kızgın selleri
Her gördüğünü hayra yorma, şükret yaz ayında donma Buruk açlık düştü karna, bomboş iş üstünde durma Vurana kadar kaçar turna, harcanmamalı zaman boyna Kara hain girer koyna, söylediğine uyma
Bunu masal mı sandın? Etkilemez ölüm beni inan hiç..Beni inan hiç Omuzundaki yükleri sal dünya Yan gönül yan Kalpten düştü yaşama sevincim inan..Sevincim inan Kalpten düştü kıyım yakın artık Oyun mu sandın? Hileni ancak kendine yedirirsin..Sen Yedirirsin Yedirirsin ye de bitir git artık Pes ettim mi sandın? Taarruzumun yönünü sen ne bilirsin? Sen ne bilirsin Sen neyi bildin ki, yönümü bileceksin?
Sago Verse:
Sahte tüfeği kafama dayamış korkmamı bekliyorsun Düşüncemin geldiği yere git..! Kendine yer kap..! Burası benim ilim yerim, kendimle ilgili sorunum varsa Bırak doktorum olan "Ben" Uğraşayım. Şeytan yoluna girişleri annem keserdi, giremezdim. Babam için cennet gerekli, ben hep bunu bildim. İçimdeki ateşle oynamaktan yanıyor içim Ve birgün memleketten 750 km ileri gittim. Yarın için bir defans taktiği bulmalıyım. Çok kişiyi öldürdüm, cesetlerinde parmak izim yoktu. Soğukluk içimi ürpertti, damar kanım dondu. Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu? Canım yandığında birkaç hafta bağırdım..! Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım. Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım. İçimde iyiliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım. Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sıkıyor Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki..! Benim böyle olmamam gerekirdi.
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:21 pm
Neyim Var ki
Bir bahçemiz var; Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl Bir tarafta gökkusagi, öbür tarafsa çöl Sinirda kalmislardaniz biz Hep sinifta kalmislardan çok uzaktayiz Sikinti çekmislere yakin bir yerde Çölde kazanilan zaferler hepsi kanla yazilir Ahmak olmasaydin insan tüm zaferler dostça kazanilirdi Her gün dogumundan gün batimina Her geceden gündüze islenen bir suç var Her bi' yerde bahçemiz var Cümle derde ol deva diye dua ederdi günde bin defa Fayda yok! Bu çok fena Çare yok! Bu bir bela Sanki yoktu basta Hepsi kalsin alemimde Sagopa ve Ceza Rap için bir pranga...
Ilham perilerim Yorgun ellerim Ve miskin armagan Düsüncemin yaninda bir emanetim bu bedene (ceza-zor) Yillarim bir yetki verdi Etki tepki oldum Kendimin hudutlarinda bir çiçektim ordum Onca tarla doldum Bir safaktim askerin Duvarda yirttigi bir takvim yapraginda Geri kalan umut rakamlar oldum, Istedigim yerdeyim 1-2 dakika verin bu adama Konusamaz dilim tutuldu.
Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim deli sarhos Komplo ordularin gardiyanlari Neyim var ki rapten gari?
Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim deli sarhos Komplo ordularin gardiyanlari Neyim var ki rapten gari?
Akar sular bu bahçelerde Kurtulur zebanilerden Akmayan suyu bile çölde Çesmeler var her bir yerde; bul! Olmaya çalis bir kul! Istedigimiz yekte sulh! Olmasin altinda çul! Olmasin paran bi pul! Gene de gül bir kez be Bir kere gül be Senede bir de olsa Gül bu çölde yeserir elbet Savas biter Ve biz de sinirin ortasinda Kaybolup gider Ve sözlerimizi ve rapimizi Miras birakiriz yeter!
Ey rapin sebepsiz anlami Damarlarimda gezine dur Sakaklarimda kan birikmis Ben bi' cümlelik bir nokta degilim.! Siirlerimle gömülecek adim Satirlarimda geçmisin Tokat izleri.. (ceza-anlat) Ve ellerimde karakalem Kara gözüm seyirde Yollarinda yolunu gözledigim bir yolcu Maglubum Yaradan Allah'im! Gençligime mahcubum Oyuncak bir tabanca elime hakim oldu Çok alistim Ben bugünde yasiyorum Yarinda meçhulüm Bin yasak ve bin cezayla ilelebet mi yasiyorum? Bir bal olsam, damlasam. Bu yeryüzünde bir kalbim, nefretim Ve var olan biN cezam
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:22 pm
Soğuk Kuvet
Kolera Verse
Aksiliğim üstümde sende kelimeler hep farazi, gördüğün kadar arazi, kimse mükemmel değil ki, ne umdun ki benden kadı kızı bile veremli, benim kusurum anca naz, seninki si mesavi Içimin tuzu ayı yoğurdu, anahtarsan nerde kilidin oluğu ? Nahoş hallerinde et ilan kahpe oluşunu, ahmak kişilik sensin, cevizi dişiyle kıran feyksin, her dişi geyikle muhabbette yanar-dönersin. Ben rüzgarın aruz vezni sen kükürdü ancak sus karıncalandı kalp, söyle paşa nedir amaç ? Bence ringe havlu at, Kolera kırar kol bacak, masalın kötü şirinesi, Mr Gagged Uzun bacak. Esti geçti hayatından bir eser ve bin zafer, kazı-kazan kazandığın bir adam ve bin keder. Kaderdaşlar sıralı, kader sıvadı kolları, bedava ekmek kalabalığı, örmüş saçını kaderin ağları. Kalbin yalın hali bulutsuz, ah şu mevsim değişmekte, billur su kusursuz, ruhum sensiz huzursuz, tattım elmayı ve içime düştü şimdi kurtları, yavaş yürüyen bir tazıyım acizliğimse azılı. Sen anlatma metni dur, O bilir ancak aybı üzüleceksin yavru Tanrı sıkıntısında kapalı kaldı. itiver açılır kapısı, açılır için açılır hali, vurdu aynası ve sen yansaması
Kolera Nakarat
Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet!
Bora Verse (Mista B.)
Skip it up bop the background So raps are influental I gotta go she hates rap aight yo she is my angel Seventy Eight's sunshines hit my ankle bones Pass the age of 20 but still no one knows I took many blows took the heart with all the pain and anger I caught the "KOLERA" take ?? It's passed on and I'm drunk on my lone Scared like a spider in the barn Saw the dark without the shower Charisma down the drapes So outta shape I get tired in the rain Scared to talk to you, hot in you in your dreams forever Leave me in the state of nature Who knows i might just take your picture Hit me up with the flashlight The???? say that I'll catch ya I'm in the right with holdin holdin all the folders in the mold and its gettin colder Aight yo, Mic hit the Bass, the temperature is rising
Kolera Nakarat
Sevenin var senin suçüstü Şehzadem Nesin sen cevap ver ? Mahrem... Ücra yerlere düştü kayıp merhem Bendim en asil tek kişilik harem Düş ve melodi en güzel düet Suretin silindi kaldı silüet Uykum Yok yatağım soğuk Küvet!
Sagopa Kajmer Verse
Zulüm taşıyla kanatı verdi başımı felek kahpesi Düşüncemden senide çaldı elimde hırsız kellesi Gık çıkarmaz dilden aciz sessiz Sagopa dilsizi Vaktim gelir şimşek çakar kırılır dilimin kemiği Güçlü rüzgar nefesi, selvi dağ tepesini viran etti, Kalp hayat endişesiyle akan zamanı tavaf etti. Gözler sözlerin sertliğiyle yaşa bulanıp ah çekti Sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili Saadet yanımdan ayrılmasın Kasvet ağacımı taşladım, Ham meyveler topladım, Sessizlik beni dilsiz yaptı Kalem düşman ellerinde temiz kalbi karaladı Bu hasret beni yaraladı Sagopa takvime çentik attı! Gönlüm aydın, ruhum yüzüme yuva kuran bir kuş Kalbim çıkık tıpkı tablocasına duvardan düşük ve tuş Gözlerim alçak seyirde yüksekler desteksiz uçuş Ellerim dilimi büker, SAGO ZORDA OLSA KONUŞ !
Kolera Nakarat
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:23 pm
Süper İkili
Sagopa Kajmer & Kolera - İkimizi Anlatan Birşey - Süper ikili - 2007 - RAP
Kolo Verse: Bağla kemeri ve kalkma dedi hostes Benimle konuşmayın almadan abdest Sana haber vermeden yazdı kontes Buydu işte dişleri çürüten tez Ressam insan çizdi portre, Kanter içinde içimdeki Dante Koca dünyada kanım 1 litre ana yemek nerde baydı antre
Sago Verse:
Porteyi çiz, notalara bas, akıver rimitlerin üzerine Liriğini yaz, mükafatımdı benim geçen yaz Gönlüm dolu haz, bana yeter bu gaz. Sago der ki, mikrofondur elimdeki yegane saz Can çaldıkça çalmak ister, ben söyledikçe kış olur yaz Aman uzak dursun ayaz!.. KOLO: Dünya beni sevmiyor, yaptıklarımı hiç beğenmedi ne yapsam yetmiyor, hep yetersizim, benim anılarım Karanlık, tafracı herkes, merkes kaprisle yönetilir İçtenlikler muamma, benle doldu feza çok yorgunum Ver bir fasıla, ferda fena SAGO: Yarını bekle muamma var ama, yamalı beklenti yakar fena Ah ateş öyle sıcak ahmak yakar Ah Yananın eli kolu sargıda Ah ile vah ile geçti bu ömür Kah güldüm kah yaş döktüm Kahramanlarını kahrettim sövdüm Kahpenin hatrını kahveye gömdüm KOLO: Kaç beni burda bırak sen geliyorlar na ni na ni bu kaçıncı mani ruhani kötü olmazsın yani yaralandım taşınamam ileri, peşimizdeki gerçek dipdiri yapılmaz bu anda da espri, seni güldürebilen tek kişi Ah ben yok muyum ilahi.
NAKARAT Ateş çıkmaz kibrit çakmadıkça Duman tütmez ateş yoksa sebebi vardır. (Sebebi vardır herşeyin)
KOLO Cinnetin havsasında gezdim, herkes mağazalarda bezgin kuvvetliydi sezgim, kaymış çizgin, sıradan ezgin bilirsiz Sen ölmeyi bayılmak mı sandın? Neden hep doğruyu kötü andın? Kimseye değil, kendineydi sabrın Sen ve ben hemfikiriz
SAGO
Bak biz süper ikiliyiz, yanyana can cana eküriyiz İkimizi takip edersiniz hepiniz, bilirsiniz rehber olur size dilimiz Cebmdeki anahtar yedek, hasmın çok sago giy çelik yelek Bir çoğunuzun sorunu ufak tefek Hedefi isabetlersen işe yarar tüfek Umrunuzda değilim umdurunuzda yoksunuz Denklemi kurdum anlamıyorsunuz Bendeniz Özyavuz Yunus, resimdeki adamın ta kendisi İğneyi plağa kavuştur ses çıksın İnsana laf satan adamın musikisi bu (Yo! Kolo Kastır)
KOLO Dahil olur aniden haricen anayola çıkar yolu taliden al yerini ben geçyim senden gönülde gizli gücüm sahiden ben yapılmadım kumdan, kilden korkut fareyi kaçmaz filden kendimi bekledim intizeren tuu harem hergün matem
NAKARAT
Nakarat:
Ateş çıkmaz kibrit çakmadıkça Duman tütmez ateş yoksa sebebi vardır. (Sebebi vardır herşeyin)
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:24 pm
Vasiyet
fecre dal!.. fedai cembiyeleri ile cenkte kaldı, surlarımda kahpe uyuya daldı. suretim şarap misali eskidikce değeri arttı. serserim,serim giotin altı. kalbimde senede kaç kez birisi idam aldı ha !? şaibelerim şairimdi, şakacı mecburi sıfattı. rıhtımlarımdan gemiler kalktı, yolcular ağırladım ağır ağır. revanlarım.. güneştim bir ara yağmur, oldum. kendi deryalarımda kendimi zorla boğdum. ...spekülatif düşlerin spazmı var. stagflasyon önlemliydi, sözümü kesme girişiminde bulunan herkeseydi radikal argolar. söyle ne zaman bitti aşka dair tangolar? her işte bir racon var. haydi egoma sponsor ol!.. ecemle ecele giderim. rabbenamı bir hiç uğru tersledim. of haaşaaaa!... bir dilekti vurgun oldu, votka redbull ciğere doldu. sagopa nadir sarhoş oldu cemre geç de olsa düştü. kelimelerdi kerimelere ve kertelerime münzeviydim. dünveyi senaryolarda "RAP" denen bahirdim. münasebetsiz küfrü bastım, onurun canını yaktım. altı senedir aklındayım, çekemedin yoo farkındayım. RAPimtraksın, sen reel değilsin. yazdıklarına sadık olamadın, söyle kaç eşlisin? muaf bıraktım seni ve kitlelerini, sarfiyatlarım fiyatsız.. anonim oldu haykırışlarım
az önce doğdum halatım yirmi yedi boğum sele gitti ağustosum vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma, en sonunda kendimi vurdum. şarjöru doldurdum..
koştuğum bu yolda yarimi sonladım ve kocaman adama döndüm. sanma çok telaşlıyım, durgunum biraz. solgunum yüzüm, bitkinim ufaklık. sen de gel peşimden amma çok çalış!.. duvarda yazmaz her kural, yumruk yersin yılma kalk, dayan!.. bu abi yerle çok sevişti. düşmek hiç ayıp değil, kalkmasını bil!.. ve acele et şu gözyaşını sil!.. sagopa idol oldu bak dedim babam, ben dayandım. buraya kadar geldim 27 adım. takma kendimden can sıkıntım, önceden beridir bir ölüm takıntım. bunu da yüzüme vurmasınlar sade evde yüzüm asık, dışarda sempatik takıldım...
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Sagopa Kajmer Şarkı Sözleri Çarş. Ekim 01, 2008 11:25 pm
Yarım GÖnüllü Bir Öpüş
SAGOPA KAJMER
Rüzgar essin, ümitlerin serinlesin Tepe taklak olsun güneşin yaktığı zemin Ben bir kalıp buz. Rap dudaklarıma vantuz Lan olum bak burası koca denizde iki kaşık tuz Bedenimle sevgili olduğumdan bu yana geçmiş bir dolu sene. Çok ihanet etmişim bilmeden zavallı bene. Caddeler pişmanmış beni gördüklerine Ağırlık olmuşum soğuk kaldırımlar üstünde, et dikende!... Ben ki ben de, sen ki sen de güzelsin. Sesim tek beden de gizlensin. Gözyaşlarım raksa koyulup vecdetsin. Gönlüm halden hale girmekte feryatlarım sema etsin. Kollarım yazmakta bitab düştü Aç uçan akbabalar haince yavruyu bölüştü. Sarı selam güneşim onsuzlukla üşüdü. (tir tir) Huzrum asık yüzüme bakıp tebessümle gülüştü. Benim sabırla aram açık. Kibirle yatıya kalanı Tutar hıçkırık. Hasımlarımın kıçıkırık. Güvenimin beli fıtık. hazinelerim sen de batık. Saf ve duru. Benim adımı rapin oğlu koydu elim, kaşım çatık Bir virüsüm var tam salgınlık, etrafın sarılır En kalıcı izler yüzde bırakılır. Kafatası dertlenir, adı batası demlenir Sayın bayım, cehenneme canın, kurumalı kanın!...
Nakarat
KOLERA
Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur Aylak saat durur. Üzerime düşme önüme düş Sindir kırılır kurulan düş, bir masal doğuş-ölüş Bir bilet gidiş-dönüş, yarım gönülle bir öpüş Elime düşme bu bir dövüş, tangır tungur düştü kömüş Ağız torba olda büzüş. Ben bilirdim düşündüğümü yapmayı Seni dışarı çıkarıp evinden, dar sokakta boğmayı Bir gece ansızın ya da açık denize atmayı Ben bilirim ardından da kendi kafama sıkmayı Ancak benim bir korkum var alemlerde tek Alemlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı Klavuz oldu gemime yutsun dalgalar bırak beni Tersten esse rüzgar hoş, benim onunla aram iyi En miniktir en sevimli mimiklerim kelamın miri Her insan sakar ve dengesizdi kolay kırdı kalbi Dayanmaya mecbur muyum sanki? Canımı yakanın canını yaktım 1. salon godmother 2