yakıyorsun güzelim üzüyorsun bebeğim sensiz ben neyleyim sen benim herşeyimsin sen benim içimdesin bırakma bebeğim gitme canım herşeyim yalnız bırakma beni seviyorum seni bırakma beni bebeğim
çilelerim dertlerim o güzel günlerim senle beraber gecen senelerim kalbim ağlıyor bebeğim özlemek nedir öğrendim sensiz ben neyleyim söyle güzelim o güzel gözlerin güneş acan gülüşlerin geceleri gelir izlenmeyen ellerin nerede kaldı şeker kalpli bebeğim hani verdiğin o sözler o rüya gibi yeminler hayal gibi sessiz geceler sevmek yürek ister kalbim ters çarpıyor düşündükçe fotograflar izlendikçe seni düşündükçe eskide kalan hayallerinle bize neler oldu bebeğim giden günler geri gelecekmi kalbim yine sevecekmi senin gibisi bir daha gelecekmi toprak bir daha ayırmayactı bizi yanyana gömecektik kalbimizi hergün paylaşacaktık dertlerimizi bebeğim seviyorum lütfen bırakma beni
yakıyorsun güzelim üzüyorsun bebeğim sensiz ben neyleyim sen benim herşeyimsin sen benim içimdesin bırakma bebeğim gitme canım herşeyim yalnız bırakma beni seviyorum seni bırakma beni bebeğim
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Dj Akman Çarş. Ekim 01, 2008 11:42 pm
Görüyorsun Herşeyi
GÖRÜYORSUN HALİMİZİ GÖRÜYORSUN ÇİLEMİZİ GÖRÜYORSUN DERDİMİZİ GÖRÜYORSUN HERŞEYİ YÜREĞİME AYRILIK ATEŞİDÖKÜLDÜ YANDIM AMA DİYEMEDİM NE FAYDA NE FAYDA GÜLDÜM KADERİME GİBE FANİ DÜNYA ANLAT KARDEŞİM ÇİLELERİ ÇEKTİK BU ZAMANA ELİMİZE NE GEÇTİ GİNE YENİLDİK BÖYLE YAŞAMANIN ANLAMI NEREYE KADAR DÜNYANIN SORUNLARI BURAYA KADARMIŞ HAYAT ÜSTÜNE YAŞAM SEVİLMEK YASAK DERTLER BİTMEMİŞ DAHA YENİ BAŞLAMIŞ HAYAT ANLATIYORUM BAKALIM KİM DUYACAK SOKAK HAYATI BİLE AYAKTA UYUMUŞ FAKİRLER EKMEK İÇİN SOKAKLARA DÖKÜLMÜŞ HADİ BANA EYVALLAH YOLUM AÇIK OLSUN İNŞALLAH GÜN GELİR SENDE ANLARSIN BAHÇEMDEKİ ÇİÇEKLERİ BİLE AĞLATTIN GÜNDEN GÜNE HAYATIM ÇOK DEĞİŞTİ HER AKŞAMLARI KALBİM GİNE ÇİLELİYDİ AMA EZİLMEDİK SONUNA KADAR DEDİK NE FAYDA DOSTUM HAYAT BU DJ AKMAN FT SON NEFES
HANİ SEVGİ DOLU KALACAKTIK BE NAMUSLU BİRŞEKİLDE ODA GİTTİ ELDEN BE DOSTUM AMA DOST DEDİK SENDE HAİN ÇIKTIN GURBET BİZİ BATIRDI BAŞÖRTÜ KALMAMIŞ HANİ BU YABAN ELLERDE ELELE OLACAKTIK HANİ VATANDAŞIMA BİŞE OLURSA ONA YARDIM KOŞACAKTIK YAZIKLAR OLSUN BE BÖYLE GEÇEN YILLARA YAZIKLAR OLSUN DJ AKMAN FT SON NEFES
İNSANOĞLU SİZE SESLENİYORUM ÇİLELERE ALIŞTIK GURBETE YAŞADIK ONLARIN AĞZINI BU ZAMANA KADAR KOKLADIK BIKMADINIZ MI AŞAĞALANMAKTAN BIKMADINIZ MI BÖYLE YAŞAMAKTAN AĞLIYORUM GECELERİ TÜRKLER EL ELE DÜŞMAN OLDUK BİRBİRİMİZE BE ARKADAŞ HERŞEY BİTER BÖYLE YAVAŞ YAVAŞ ELLERİM TUTMAZ GÖZLERİM GÖRMEZ SEVGİ YADA SAYGI BURALARDA KALMAMIŞ DİSKOLARDA MİNİ ETEKLER KONUŞUYOR BAŞÖRTÜMÜZSE LEKELENİYOR ANNE BABA SAYILMIYOR NE KADAR ACI BABA NE SEN BİLİRSİN BENİM DERDİMİ YAZIK BE BU KADAR GEÇEN YILLARA DEMEK ALIŞTIK HER BÖYLE YENİLMEYE BEN YENİLMEDİM TÜRKÜM TÜRK BEN YENİLMEDİM AY YILDIZLI BAYRAK İÇİN SONUNA KADAR DEDİM SONUNA KADAR DEDİM YEAH TÜRKÜM TÜRK
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Dj Akman Çarş. Ekim 01, 2008 11:43 pm
Seni Özlemek
Seni özlemek canıma tak etti Birtanem özlemek,izlemek yollarını gözlemek Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek Güzel gözlerinde buluşsam güneşi Yakamı bırakmaz artık o gözlerin ateşi Sen olmadığında yanımda şarkılar, Çok boş,çok anlamsız Kararsız yapılan tüm eylemler,fikirler Ve mantık arka planda Birtanem Senle birlikteyken aşkımdır beni var eden Yokluğunsa mahfeden Bir hüzündür içime ansızın çöküveren Seni özlemek canıma tak etti, Birtanem özlemek,izlemek yollarını gözlemek Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek Yaşamak istiyorum hep seni severek Düşlerimle yetinmek bana yetmiyor Geçmiyor zaman o zaman Kalbimizin beraber çarpması,atması senin için Yüreğimin içindeki en güzel duygular Senindir hep birtanem Senden başkasını sevemem, Değemem başka bir ele Seni seviyorum,sende beni öyle,ayrılmayalım Birdaha sevelim hayatımızın sonuna kadar Çünkü her ayrılıkta,seni beklemek var Yaşam biter,ömür biter,ama sevmek hiç bitmez Hayatın gerçeklerini yaşamayan bilemez Hayatın en gerçeği Seni seviyorum sevgilim ve bu gerçeği Kalbimin her yerinde hissederim Seni özlemek canıma tak etti,birtanem Özlemek,izlemek yollarını gözlemek Hep seveceğim seni ömrümün sonuna dek...
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Dj Akman Çarş. Ekim 01, 2008 11:44 pm
Seni Seviyorum
Seni seviyorum dedim ama beni anlamadin! Duygularimla oynadin beni biraktin, Sensiz yasamak inan cok zor geliyor bana!!! [2]
Kalbimin yolunu tuttum sana güvenerek, Hata yapmisim artik hepsi bitecek, Sokaklarda seninle el ele geziyordum Simdi köpegimle yalnız dolasiyorum!.. Rüyalarim geceleri beni birakmiyor, İstesemde hayalim seni avutmuyor.. Ama sana o kadar kapilmistim ben sana Ama hepsi düstü parlak gibi pusulara, Yine kaldi böyle umutsuz kader bana.. Akman dayanamiyorum böyle bi ana.. Herseyim bitti melekler aci dolu agladi. Gözlerimin yasi bile parlamadi.. Senelerdir sevdim kalbimi tüm verdim ßeni harcadi parcaladi geri verdi.. ßen simdi ben simdi ne yaparim Sözlerimle yalnızim..
Seni seviyorum dedim ama beni anlamadin! Duygularimla oynadin beni biraktin, Sensiz yasamak inan cok zor geliyor bana!..[2]
Sevmistim onu..cok sevmistim..ve daha da seviyorum ßiliyormusun!.. Yani nasil desem? Seni seninle yasamak varken, Sensiz hayalinle yasamak cok ama cok gücüme gidiyor.. Dön bana!..
Anlat bana nerde care arayayim bu zamanda? Akmanla yine dertli dertli yan yana Kaldirimlarda icip dünyadan gidiyoruz.. ßir an olsun acilarimizi kovuyoruz.. Aglamak yok demistim acimasiz kadere.. ßu dünyanin cilesi gider her yere.. Son nefes dj akman yine sizinle.. Seni aglatacam gerceklerimle..
ßir gün kapidan adim attigini gördüm.. Aman tanrim böyle güzellik hic olur mu?.. İcim bir hos oldu dileklerim tutuldu..
Sevginin basladigi yerde arkasinda nefret var.. Onu bunu bosver sen artik gerceklere bak.. ßitmis aska kursun sayma..yanilma.. Gel bizimle zamansiz dünyamiza..
Seni seviyorum,seni seviyorum,sensiz cok zor geliyor bana.. Seni seviyorum,seni seviyorum,sensiz cok zor geliyor bana..
Seni seviyorum dedim ama beni anlamadin!.. Duygularimla oynadin beni biraktin, Sensiz yasamak inan cok zor geliyor bana!!! [3]
NIGHTELF
Site Yöneticisi
Konu: Geri: Dj Akman Çarş. Ekim 01, 2008 11:45 pm
Seninle İlk Defa
Intro: Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim
Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyorum sonsuza !! 2x
Vers1: Seni seviyorum içimden geldi söyledim sana güvenip herseyimi verdim! Seni asla kaybetmek istemiyorum güzelim biricik askimsin biliyorsun sevgilim Seni seninle yasamak istiyorum!
Kalbinin anahtari ben olmasini istiyorum kimseye kaptirmam bunu bil Seversem ölümüne kadar sevecem birakirsan her zaman içimde yazilacaksin! Seni sevdigimi iyi anlayacaksin!
Ellerini tuttugum anda bana bir seyler oluyordu be askim seni seviyorum!! Seninle ilk defa ölüm ayirsa bizi her sevenin Allah'i vardir be güzelim askimiz daglara kadar degil gökyüzüne kadar gidecektik
Tarih bizi yazmasin kimse bizi duymasin sen ve ben!! Kimse bizi duymasin çekemezler hayatim çile yüzü görmeyelim sadece sevelim askimiz sonsuza gitsin...
Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyorum sonsuza!!! (2x)
Vers2: Ben aglarsam ozzy gözyasimi silermisin? Ben bir gün gidersem beni özlermisin? Bu yalan dünyada gerçekten severmisin yoksa beni acimadan birakip gidermisin?
Dar günlerde yaninda olayim Beraber aglayip beraber gülelim yagmurlu gecelerde günes açalim!
Bulutlarin arasinda beyaz bir gelinlik bahçemdeki kirmizi güller ah ne kadar güzelsin...
Ben seni seçtim, ama neden? Hayatimdaki kader böyle yazilmis! Kaderimi de çok ama çok seviyorum Allah'ima sükürler olsun beni sana bagisladi seni kimseye degil bana birakti. Seni seviyorum !!
Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyorum sonsuza !! (2x)
Slow: Seninle ilk defa ölüyorum sana! Seni seviyorum seninle yasamak istiyorum sadece sonsuza !!
Outro: Seni seviyorum ve bundan korkmuyorum bundan korkmuyorum çünkü sana guveniyorum SANA !!